Pretendoni se i keni sytë në rregull, luajeni këtë lojë

Një lojë e re po sfidon sytë, duke iu sprovuar të gjeni nëse pika e zezë gjendet në mes të formave të shumëllojshme.

Fun

03/12/2018 22:13

Krijuar nga agjencia e dizajnit Supremo, loja iu kërkon të përqëndroheni në një pikë të vogël të zezë që është ose në qendër të një forme ose vetëm disa pikselë më larg saj, transmeton lajmi.net.

Agjencia e dizajnit Salford krijoi lojën për të provuar nëse aftësia për të gjetur qendrën e një objekti është diçka që fitohet nëpërmjet trajnimit ose vjen natyrshëm tek ne.

Rezultati aktual mesatar i zgjidhjes së këtij problemi është vetëm 7.14 nga 10 pikë.

Ndiqni fotografitë e mëposhtme dhe jepni zgjidhje atyre në bazë të informacioneve të mësipërme:

1. Drejtkëndëshi

2. Trekëndëshi

3. Tetëkëndëshi

4. Katrori

5. Trekëndëshi i dytë

6. Katrori i dytë

7. Diamanti

8. Trekëndëshi i rrokullisur

9. Trekëndëshi iluziv

10. Katër katrorët

A gjendet pika në qendër të objekteve? 

1. Po

2. Jo

3. Jo

4. Po

5. Po

6. Jo

7. Jo

8. Po

9. Jo

10. Po. /Lajmi.net/