Prerja e fotove, mashtrimi më i madh që na u bëhet online

16:33 | 12 Qershor 2019

Në epokën digjitale të mediave sociale, arti për të pozuar dhe postuar foton perfekte nuk ka qenë kurrë më i theksuar më parë.

Filtrat e shumtë për të korrigjuar rrudhat në fytyrë nuk janë asgjë në krahasim me prerjen e fotografive, transmeton lajmi.net.

Sido që të jetë, në prapavijë të këtyre fotografive qëndron situatë tërësisht tjetër nga ajo çfarë na u paraqitet online.

Për të kuptuar më tepër, shikoni fotografitë e mëposhtme. /Lajmi.net/