Po i tregonin muskujt në plazh, ‘plaku’ ua bën bajat të rinjve

15:12 | 25 Maj 2019

Disa të rinj mjaft muskuloz po i tregonin aftësitë e tyre në plazh.

Derisa ata ishin duke bërë ‘fitnes në rrugë’, aty i shikon një njeri që duket i moshuar.

Ai i kërkon djaloshit të ri ta ndihmoj për t’u ngjitur në horizontale dhe fillon të dhuroj ‘show’ në plazh.

Në fakt nuk bëhej fjalë për një plak, ky ishte një djalë i ri i cili  kishte organizuar kamerë të fshehtë për miqtë e tij. /Lajmi.net/