Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Piloti arrin në mënyrë të përkryer ta ateroj aeroplanin në mes të rrugës

10:06 | 4 Gusht 2019

Ky pilot arriti të bëjë një ulje jashtëzakonisht të ndërlikuar në mes të rrugës, për shkak një rasti emergjent.

Në video tregohet më shumë detaje, se si ky pilot ishte në gjendje të menaxhonte aeroplanin dhe të ateroj në rrugë, pasi që kishte qenë i detyruar, për shkak të mos funksionimit të një sistemi, trasnmenton lajmi.net.