Pesë rrugët më të rrezikshme në Nepal (Video)

Sigurisht se të gjithëve ju ka ndodhur ndonjëherë të kaloni nëpër ndonjë rrugë të rrezikshme.

Fun

06/03/2017 16:02

Nepali ndodhet në Indi dhe mbulon hapësirën perj 56, 827 milje, transmeton lajmi.net

Është i nënti në vendet më të mëdha në botë. Ka një popullatë prej 29,331,000.

Nepali ka rrugë shumë të rrezikshme. Në videon më poshtë do të njiheni me secilën prej tyre. /Lajmi.net/

YouTube player