Përfundon pjesa e parë: Gjermani – Angli 0:0

Ka përfunduar pjesa e parë në mes të Gjermanisë dhe Anglisë me rezultatin 0:0.

Sport

07/06/2022 21:41

Përkundër iniciativave nga të dyja palët, portat mbetën të paprekura brenda 45 minutave, transmeton lajmi.net.

Paraqitje më të mirë, gjykuar në numra, pati Gjermania pasi rrezikoi portën e Jordan Pickford.

Në anën tjetër, Italia është duke avancuar ndaj 2-0 Hungarisë, me ç’rast, tani për tani, është lidere e grupit. /Lajmi.net/