Përfaqësuesit e Preshevës dhe Bujanocit sot në Kosovë

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar i Luginës së Preshevës, Jonuz Musliu, kryetari i Preshevës, Ragmi Mustafa dhe ai i Bujanocit, Nagip Arifi, sot do të qëndrojnë në Kosovë në një vizitë zyrtare.

Lajme

26/01/2016 07:37

Ata do të takohen me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala. Sipas njoftimit të MKRS-së, takimi do të zhvillohet në ora 11:00.