Pas Ferizajt, gazetarja numëron rrethrrotullimet në Prishtinë – i qeshet me njërin prej tyre

Pas stories që e realizoi gazetarja e Lajmi.net në Ferizaj me rrethrrotullime, i erdhi radha edhe kryeqytetit. Gazetarja ka numëruar rrethet që janë në Prishtinë. Edhe këtu ka kogja shumë rrethe dhe pothuajse gjithmonë shkaktohet tollovi. Për të kuptuar se sa rrethrrotullime janë në Prishtinë, ndiqeni storien më poshtë:

Lajme

17/09/2023 17:18

Pas stories që e realizoi gazetarja e Lajmi.net në Ferizaj me rrethrrotullime, i erdhi radha edhe kryeqytetit.

Gazetarja ka numëruar rrethet që janë në Prishtinë.

Edhe këtu ka kogja shumë rrethe dhe pothuajse gjithmonë shkaktohet tollovi.

Për të kuptuar se sa rrethrrotullime janë në Prishtinë, ndiqeni storien më poshtë: