Pa se oqeani po ndryshonte, e pabesueshme çfarë fotografoi!

Në qoftëse jetoni pranë oqeanit apo jo, të gjithë e dimë se oqeani është elementi më i bukur dhe më i frikshëm njëkohësisht në planet.

Fun

03/12/2016 16:17

Kur ka stuhi të mëdha ose perëndime të bukura dielli, ajo çfarë bëjnë fotografët është se i kapin kamerat e tyre dhe mundohen të shkrepin fotografinë më të bukur.

Fotografi Johnathan Nimerfroh, i cili jeton në Massachusetts, kishte mundësinë që të kapte diçka të mahnitshme në ujë, transmeton Gazeta Express.

Kur pa se horizonti dukej çuditshëm, ai kapi kamerë e tij dhe u nis në drejtim të oqeanit për të bërë foto. Ai vërejti se dallgët e detit po lëviznin shumë ngadalë si slow motion, edhe pse në dukje ishin të mëdha.

Çfarë po përjetonte ai në fakt ishte ngrirjen e oqeanit, të cilit po i transformohej uji në akull. Fakti se oqeani po ngrihej, i dha dallgëve këtë pamje të bukur.

Pasi bëri disa fotografi, ai u kthye të nesërmen aty dhe gjeti se uji tashmë ishte ngrirë dhe nuk kishte më dallgë.

Sipas banorëve aty, ata nuk kanë parë kurrë diçka të tillë më parë. Ky me të vërtetë ishte fotografi më fatlum!

o-slurpee-wave-6-900_1461425957-4683727 o-slurpee-wave-5-900_1461425964-8278575 o-slurpee-wave-2-900_1461425947-2096021 262039be00000578-0-image-a-61-1424981683934_1461425936-4540784