Nuk frikësohen nga terroristët!

Me moton “Nuk frikësohemi nga terroristët”, të hënën në Preshevar të Pakistanit është rihapur shkolla ku muajin e kaluar talibanët masakruan 133 nxënës dhe 19 mësues, ndërsa mbetën të plagosur mbi 120 të tjerë. Reuters

Fotolajm

12/01/2015 11:19

Me moton “Nuk frikësohemi nga terroristët”, të hënën në Preshevar të Pakistanit është rihapur shkolla ku muajin e kaluar talibanët masakruan 133 nxënës dhe 19 mësues, ndërsa mbetën të plagosur mbi 120 të tjerë. Reuters