Njihuni me vajzën që ka zemrën jashtë trupit

Të mbash zemrën në duar është frazë që e kemi dëgjuar vetëm kur flitet për dashurinë por kështu nuk është për këtë vajzë nga Rusia.

Fun

04/12/2016 20:34

Virsaviya Borun nga Rusia ka lindur me një gjendje shumë të rrallë mjekësore dhe tani janë bërë gjashtë vite nga lindja që ajo jeton në këtë mënyrë.

Ajo ka lindur me zemrën jashtë trupit të cilën e mbanë me duar dhe çdo ditë gjendja e saj po bëhet më e vështirë sepse faturat për kujdesin mjekësor po rriten, përcjellë lajmi.net

Kjo gjendje shkaktohet gjatë zhvillimit si fetus kur zemra, zorrët ose ndonjë organ tjetër zhvillohet jashtë trupit.

Zemra e saj mbrohet nga një shtresë e lëkurës dhe ka madhësinë e një grushti.

1 2 3 4