Njeriu që nuk ka shije për asgjë (Video)

A e dini si është të hani gjithçka dhe të mos keni shije për asgjë?

Fun

19/08/2017 19:56

Adrian Wellock ka humbur ndjenjat e tij të shijeve, transmeton lajmi.net

Pasi vuajti një kohë në të ftohtë, filloi të merrte një shije metalike në gojën e tij, prej së cilës i humbi ndjenjat e shijes.

Këto ditë, ai ha vetëm ushqime që janë të thjeshta për t’u përtypur dhe shton erëza dhe bimë. Shikoni videon për më shumë. /Lajmi.net/

YouTube player