Të Infektuar: 224

Të Shëruar: 37

Të Vdekur: 6

Njerëz që nuk i njihni, por punojnë në Google, Facebook dhe Apple (Foto)

9:27 | 5 Prill 2016

Sipas raporteve të publikuara këto janë kompanitë më të mëdha të teknologjisë në botë.

Helena Price e cila jeton në San Francisko, ka fotografuar këta persona që janë të nënpërfaqësuar, transmeton lajmi.net

Ajo në fotografi ka marrë punëtorë që dallojnë shumë nga njëri tjetri. Disa janë gra, njerëz me ngjyrë, emigrantë, LGBT, dhe me aftësi të kufizuara.

Ajo kështu shpreson t’i sfidojë stereotipet e atyre që punojnë në kompani të teknologjive, dhe për t’i inkurajuar kompanitë e teknologjive për të punësuar dhe për të mbajtur fuqi punëtore nga më të ndryshmet.

Këta janë njerëz të ndryshëm për nga feja, gjinia dhe raca, por bëjnë një punë ndër më të njohurat në botë në Facebook, Google, Apple.

Tiffany Taylor

Many of her subjects reiterated similar sentiments, like the fact that a sense of belonging is tough when no one else looks like you. "I have only met one other black female designer in tech in the past six years," Tiffany Taylor, a self-taught web designer, told Price.