Një videoklip shqiptar +18

Videoklipit të këngës ‘’Sex Toy’’ nga Gjon Karrica, i njohur si ‘’Lugati’’, po i jepet dora e fundit në ‘’Max Production’’ në Tiranë.

ShowBiz

05/03/2015 10:20

Karrica, këtë herë vjen në bashkëpunim me Jessy Hannessy, këngëtare dhe vëllëtare e njohur brazilane, e cila duket shumë seksi në skenat e videoklipit që së shpejti do të editohet dhe prezantohet për publikun shqiptarë dhe më gjërë.

Ky videoklip, do të jetë ndryshe për disa arsye: Ai, e sjellë një brazilane të nxehtë, që vallëzon në mënyrë shumë provokuese, ka një kostumografi të pa parë deri më tani dhe prek një temë të pa diskutuar në shoqërinë tonë. Flitet kryekëput për ‘’lodrat e seksit’’. transmeton indeksonline.net

Karrica, pas suksesit me këngën ‘’Lugati’’, që hapi shumë diskutime, duket se po provokon sërish dhe këtë herë akoma më rëndë. lajmi.net