Një natë me Granitin apo Robertin? Xheisara jep përgjigjen epike

ShowBiz

13/05/2022 23:13

Sot u transmetua episodi e tretë e emisionit “Mirage”.

Materiale të ndryshme dhe të ftuar vip ishin pjesë e këtij edicioni, shkruan lajmi.net.

Në rubrikën “Kë zgjedh” e ftuar ishte ish banorja e “BBV”, Xheisara Frisku.

Ajo u “detyrua” të bënte zgjedhjen e saj për fytyra të ndryshme publike.

Granitin apo Robertin”, se më zgjodhi Xheisara të kalonte një natë?

Për ta kuptuar këtë ndiqeni materialin e përgatitur nga “Mirage”:

YouTube player