Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Një grua sulmohet nga pulëbardhat

15:23 | 5 Gusht 2020

Një grua që kishte ushqim me vete është sulmuar nga disa pulëbardha në një plazh.

Monique Sveinsson, 46-vjeçare nga Cambridgeshire, është sulmuar nga disa pulëbardha në një plazh, transmeton lajmi.net.

Ajo po shijonte pushimin me shoqen e saj dhe me vete kishte ushqim, kur papritur disa pulëbardha fillojnë të afrohen dhe e sulmojnë atë.

Monique Sveinsson, 46, from Cambridgeshire, is chased by the hungry seagulls at Brighton beach on August 3

Nëna e dy fëmijëve, e cila drejton kompaninë e saj, përshkroi se si pulëbardhat agresive qarkullonin sipër saj.

Zonja Wilshaw filmoi shoqen e saj duke ecur rreth plazhit me dy tabaka patate të skuqura në duar ndërsa pulëbardhat fillojnë të fluturojnë mbi të.

Ms Sveinsson carries two plate of chips and tries to escape the hungry birds now following her

Pas vështirësive të tmerrshme, zonja Sveinsson tha që ajo dhe shoqja e saj ishin duke shijuar pushimet e tyre në vendpushimin bregdetar kur vendosën të ndalen për drekë.

Pasi zogjtë zhyten në ushqimin e saj, zonja Sveinsson hodhi patate të skuqura larg dhe shikoi ndërsa zogjtë përpinë të dy pjesët brenda sekondave. /Lajmi.net/

The hungry seagulls dive-bomb into Ms Sveinsson's food as she tries to run away from them

Chips begin to fall on the pebbled beach as she tries to flee the aggressive birds looking to get a bite of her food