Nicki Minaj, po t’shoh përmas

Nicki Minaj po bëhet gjithnjë e më aktive në rrjetet sociale së fundmi. Këngëtarja amerikane e realizoi një set fotografik, ndërsa mbeti e ‘kyçur’ në Instagram ‘non-stop’, duke i informuar fansat e saj me çdo gjë që bënte. ‘Prapa skenave’, ka shkruar këngëtarja ‘bombastike’ amerikane, e cila i postoi disa fotografi në këtë rrjet social.…

ShowBiz

11/02/2014 08:17

Nicki Minaj po bëhet gjithnjë e më aktive në rrjetet sociale së fundmi.

Këngëtarja amerikane e realizoi një set fotografik, ndërsa mbeti e ‘kyçur’ në Instagram ‘non-stop’, duke i informuar fansat e saj me çdo gjë që bënte.

‘Prapa skenave’, ka shkruar këngëtarja ‘bombastike’ amerikane, e cila i postoi disa fotografi në këtë rrjet social.

Ajo tregonte shumëçka nga trupi i saj, përfshirë këtu edhe të pasmet dhe gjoksin. Nëse keni probleme me zemrën, ju preferojmë të mos i shikoni fotografitë…