Nga 270 në 68 kg, transformimi i “pamundur”

Mund të thuhet pa frikë se ka qenë një mision i pamundur, por Zach Moore falë edhe ndihmës së mjekëve dhe miqve, ia ka dalë që brenda një kohe të shkurtër të humbasë afro 200 kg.

Fun

09/11/2017 12:09

Duket si e pabesueshme, por 12 kg prej peshës totale që ai ka humbur ka qenë lëkura e tepërt, e cila është hequr nga mjekët.

Në 2013-ën ai u shtrua në spital për helmim dhe ky ishte edhe momenti i kthesës për stilin e jetesës për 36-vjeçarin që kontaktoi shumë dietologë dhe mjekë të ndryshëm. Ai është nënshtruar 10 herë ndërhyrjeve kirurgjikale për të hequr herë pas here lëkurën e tepërt.