Nesër niset kabineti i Qeverisë së Kosovës për të mbajtur mbledhjen me Qeverinë e Shqipërisë

15:32 | 25 Nentor 2021

Gjatë ditës së nesërme do të mbahet mbledhja e radhës mes dy qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë.

Ekipi i Kosovës i cili përbëhet nga kryeministri Albin Kurti dhe kabineti i tij qeveritar duke përfshirë të gjithë ministrat e vendit.

Nisja në mënyrë të organizuar me transport nga Qeveria e Kosovës do të bëhet nesër më 26.11.2021, në orën 04:00, te hyrja e Kuvendit të Republikës së Kosovës.