Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Nëna del nga treni dhe e lë fëmijën mbrapa

10:16 | 16 Shtator 2020

Një grua doli nga treni dhe la fëmijën e saj mbrapa.

Ngjarja kishte ndodhur në Londër, kur një grua e la fëmijën e saj mbrapa duke zbritur nga treni, transmeton lajmi.net.

Fëmija ishte marr nga stafi i trenit tek ndalesa e radhës. Nëna thirri personat e duhur që mund të merreshin me këtë ngjarje dhe ata i kthyen fëmijën shëndosh e mirë.

Shumë njerëz kishin komentuar rreth kësaj ngjarje duke treguar histori të ngjashme me persona të tjerë të cilët kishin harruar fëmijët e tyre në tren. /Lajmi.net/

It happened at Peckham Rye Station in London