Ndiqeni live shfaqjen e Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 është pothuajse gati për t’u shfaqur zyrtarisht, dhe ne jemi kujdesur që për ju të sjellim linkun e transmetimit live të ngjarjes nga Samsung Mobile.

Auto & Tek

01/03/2015 15:13

Celulari do të prezantohet gjatë ngjarjes së sontshme në Barcelonë, dhe ju mund ta ndiqni live transmetimin në videon e shfaqur më poshtë:

Në video shihet një kohëmatës i cili tregon edhe sa orë kanë mbetur deri në fillimin e ngjarjes shumë të pritur nga të gjithë. Samsung Galaxy S6 pritet të jetë një celularë shumë i bukur i kompanisë.