Morata, ndërhyrje të ashpër në gjyqtarin anësor

Alvaro Morata ka bërë një ndërhyrje qesharake në gjyqtarin anësor, duke e rrëzuar atë.

Sport

13/06/2016 15:15

http://www.dailymotion.com/video/x4g450g_alvaro-morata-tackles-lines-man-espana-0-0-czech-republic_sport

Parashikoni ndeshjet e EURO 2016 dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 6S dhe Samsung Galaxy Note 4.