Momenti kur thyhet një ajsberg i madh (Video)

Doni të shihni se si thyhet një ajsberg?

Fun

22/11/2016 14:26

Një i tillë, është thyer pranë vendit arkeologjik të Sermermiut, shkruan lajmi.net

Masa e  madhe e akullit është ndarë duke e rritur shumë nivelin e ujit.
Shikojeni videon më poshtë dhe bashkëjetoni me njeriun që ka qenë i pranishëm në atë vend. /Lajmi.net

YouTube player

dfjfj