Ministri Hasani viziton Bashkësinë Islame në Gjilan: Çdo ditë duhet të jemi pranë njëri-tjetrit dhe t’i zgjasim dorën e ndihmës

11:26 | 15 Qershor 2018

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani me rastin e festës së Fitër Bajramit, ka vizituar Bashkësinë Islame në Gjilan. Ai bashkë me kryetarin e BI në Gjilan, Naim Aliu kanë dhënë mesazhin se si sot çdo ditë duhet të jemi pranë njëri-tjetrit dhe t’i zgjasim dorën e ndihmës secilit që ka nevojë.

“Festa si kjo na sjellin ndërmend se sa i rëndësishëm është solidariteti mes njerëzve. Urime Fitër Bajrami, kjo festë që bartë në vete vlerat më sublime të njerëzimit, dashurinë, paqen, harmoninë.”, ka thënë ministri Hasani.

Ky është postimi i plotë i ministrit Hasani në Facebook:

Me rastin e Fitër Bajramit, me bashkëpunëtorët e mi isha për vizitë në Bashkësinë Islame në Gjilan. E urova kryetarin e BIK në Gjilan Naim Aliu dhe të gjithë qytetarët për këtë festë të bekuar.

Nga aty dhamë mesazhin se si sot çdo ditë duhet të jemi pranë njëri-tjetrit dhe t’i zgjasim dorën e ndihmës secilit që ka nevojë.

Festa si kjo na sjellin ndërmend se sa i rëndësishëm është solidariteti mes njerëzve.

Urime Fitër Bajrami, kjo festë që bartë në vete vlerat më sublime të njerëzimit, dashurinë, paqen, harmoninë.

E gëzofshim Fitër Bajramin!. /Lajmi.net/