Mësuesja udhëton tri orë nëpër pesë lumenj që të mësojë nxënësit e saj (Foto/Video)

Elizabeta është mësuese në Mindoro të Filipineve.

Fun

01/03/2017 13:41

Ajo nuk është një mësuese e zakonshme. Ajo nuk është një mësuese e mirë. As mësuese e përkryer. Elizabeta është më mirë se sa të gjitha këto definicione.

Nuk ka fjalë të cilat mund ta përshkruajnë Elizabetën si mësuese. Sidoqoftë, është një përshkrim i cili ngjan me Elizabetën. Ideologjike.

YouTube player

Mësuesit e Elizabetës janë shumë me fat, ndonëse jo të gjithë mund ta kuptojnë këtë sot, ata do ta kuptojnë një ditë se realisht, shkollimi i tyre fillon tre orë para se të nisë mësimi.

Kjo ndodh sepse tre orë zgjat udhëtimi i Elizabetës për të shkuar në shkollë, dhe tre orë për t’u kthyer, transmeton lajmi.net
screen-shot-2017-02-28-at-7-28-12-am-768x431
Mënyra se si ajo shkon në shkollë, sakrifikon kohën e saj, tregon se sa e devotshme është Elizabeta ndaj nxënësve. Gjithashtu kjo tregon se sa e çmon ajo edukimin.

screen-shot-2017-02-28-at-7-26-59-am-768x431
E shihni, Elizabeta kalon përmes maleve, pesë lumenjëve, fushave e pyjeve vetëm për një destinacion.
Çdo mësim që ajo e jep në klasë është i rëndësishëm.

Megjithatë, të gjitha këto janë në proporcion me veprimet dhe sakrificën e një mësueseje për të ardhur dhe për t’u kthyer nga shkolla. /Lajmi.net/

screen-shot-2017-02-28-at-1-44-31-pm-768x401