Mes Norës dhe Erës, ja kë zgjodhi Robert Berisha

‘Mirage’ këtë sezonë erdhi me materiale të shumta nga shoubizi vendor. Edhe këtë sezon u transmetua rubrika “Kë Zgjedh”, ku njëri nga protagonist ishte këngëtari Robert Berisha. Roberti u detyrua të bënte zgjedhjen e tij për disa nga fytyrat publike dhe personat e tij të dashur. Berisha, u pyet edhe se kë zgjedh mes Norës…

ShowBiz

29/07/2022 21:34

‘Mirage’ këtë sezonë erdhi me materiale të shumta nga shoubizi vendor.

Edhe këtë sezon u transmetua rubrika “Kë Zgjedh”, ku njëri nga protagonist ishte këngëtari Robert Berisha.

Roberti u detyrua të bënte zgjedhjen e tij për disa nga fytyrat publike dhe personat e tij të dashur.

Berisha, u pyet edhe se kë zgjedh mes Norës dhe Erës.

Se kë zgjodhi ai e kuptoni në materialin në vazhdim:   /Lajmi.net/ 

YouTube player