Merr dhuratë 1.85 milionëshe

Aktori e festoi ditëlindjen në teatrin Doly të Hollywodit, ku këndoi, vallëzoi dhe tregoi eksperienca që i ka pasur gjatë jetës. Kjo ditëlindjen fitoi rreth 1.85 milionë dollarë. “Kjo është mënyra më narciste për ta festuar ditëlindjen. Ju të vini dhe të më shikoni si vallëzoj, e t’i dëgjoni aventurat e jetës time”, thotë Jackman…

ShowBiz

14/10/2013 16:00

Aktori e festoi ditëlindjen në teatrin Doly të Hollywodit, ku këndoi, vallëzoi dhe tregoi eksperienca që i ka pasur gjatë jetës. Kjo ditëlindjen fitoi rreth 1.85 milionë dollarë.

“Kjo është mënyra më narciste për ta festuar ditëlindjen. Ju të vini dhe të më shikoni si vallëzoj, e t’i dëgjoni aventurat e jetës time”, thotë Jackman

Ai kishte angazhuar 17 anëtarë të orkestrës, ku bashkë më ta këndoi dhe luajti shfaqje të ndryshme të cilat kishin të bëjnë me jetën e tij dhe një “top” vallëzim me këngën “Singin in the Rain”.

Ai foli për familjen e tij, i këndoi këngë gruas dhe ka ndarë disa fotografi në lidhje më jetën që e kishte në Australi.

Në fund, fitimin rreth 1.85 milionësh e dhuroi për donacion në ndihmë të njerëzve që kanë nevojë për shërim mjekësor.