Të Infektuar: 37.792

Të Shëruar: 23.274

Të Vdekur: 975

Me këtë hap të ndërmarrë, WhatsApp bëhet platforma më e sigurt për t’u përdorur

21:31 | 11 Mars 2019

WhatsApp tani ndalon përkohësisht përdoruesit që të përdorin të palës së tretë të aplikacionit.

Përdoruesit përkohësisht janë të ndaluar nga WhatsApp të futen në aplikacione të palëve të treta, do të marrin një mesazh brenda aplikacioneve duke i informuar ata për ndalimin e tyre, transmeton lajmi.net.

Këto versione të palës së tretë të WhatsApp ofrojnë funksione shtesë për përdoruesit, si opsionet e modeleve të reja dhe emoji.

Faqja zyrtare e internetit e WhatsApp thotë se aplikacionet e palës së tretë – si WhatsApp Plus dhe GB WhatsApp – shkelin kushtet e shërbimit të WhatsApp-it dhe se WhatsApp nuk i mbështet këto aplikacione sepse nuk janë në gjendje të vërtetojnë praktikat e tyre të sigurisë.

FAQ-u sugjeron që përdoruesit të mbështesin historinë e tyre të bisedës në aplikacionin e modifikuar para se të kthehen në atë zyrtare. /Lajmi.net/