“Më e zezë se e zeza”, kjo është gjenerata e tretë e “BMW X6”

13:16 | 11 Shtator 2019

Nuk mund të ketë më të zezë se “Vantablack”.

Të gjitha makinat kanë ngjyrat që ju përshtaten. Për shembull, ‘Ferrari e kuqe, ‘Bugati’ e kaltër, ndërsa BMW, në të shumtën e rasteve janë të porositura me ngjyrë të zezë.

Gjenerata e tretë e ‘BMW 6″, është bërë e njohur në Frankfurt të Gjermanisë, dhe do ju lë pa fjalë me ngjyrën e saj të zezë, raporton “CarBuzz”, transmeton lajmi.net.

Çdo centimetër katrorë e makinës përbëhet prej miliardave nanotubave. Ajo thithë 99.5 përqind të dritës. /Lajmi.net/