Të Infektuar: 1110

Të Shëruar: 843

Të Vdekur: 30

Mbyllet palestra e fitnesit, pronari thotë se do ta rihap nesër edhe nëse arrestohet nga policia

9:42 | 22 Maj 2020

Bashkëpronari i një palestre në New Jersey ka premtuar se do ta vazhdojë ta kundërshtojë mbylljen e palestës.

Bashkëpronari i një palestre në New Jersey që ishte mbyllur nga departamenti i shëndetësisë i shtetit thotë se ai do të rihapë biznesin e tij të premten, edhe nëse ai arrestohet, shkruan Cnn, transmeton lajmi.net.

“Nëse arrestohemi, do të jemi të hapur ditën tjetër”, tha Frank Trumbetti të enjten natën.

Ai gjithashtu vuri në dyshim se si Departamenti i Shëndetit në New Jersey mund të mbyllë palestrën pa zyrtarë të qarqeve të hynin në ambientet e tij.

Guvernatori i New Jerseyit, Phil Murphy ka mbyllur të gjitha palestrat e shtëpisë, qendrat e fitnesit dhe klasat.

Zyra e Murphy tha që nuk kishte asnjë koment në lidhje me planet e palestrës për të rihapur në këtë kohë, siç bëri Departamenti i Shëndetit në New Jersey.

“E drejta kushtetuese”: Avokat i Trumbetti, Kevin Barry tha se ata do të njoftojnë hapat e tyre të ardhshëm të Premten në mëngjes kur palestra të rihapet, transmeton lajmi.net.

“Unë kam një ndjenjë që NJ do t’i arrestojë pronarët nesër, pasi guvernatori po i mbaron mënyrat për të përshkallëzuar,” tha Barry në një email.

Trumbetti tha, “Ne i përmbahemi lojës sonë, që nuk bëmë asgjë të keqe, ne po mbrojmë të drejtën tonë kushtetuese dhe jemi të gatshëm të luftojmë për këtë”. /Lajmi.net/