Matoshi: Shteti lejon hetim të pavarur ndërkombëtar në rastin Dehari

Analisti i vendit Halil Matoshi në një postim në Facebook thotë se shteti kosovar (Qeveria) ka kerkuar nga një shtet i fuqishëm i BE-së që të kryejnë hetim të pavarur nga institucionet dhe politika të rastit të vdekjes tragjike të Astrit Deharit!

Lajme

19/11/2016 18:06

Ky siç vlerëson ai, është një hap i mirë për për familjen dhe shoqërinë që kanë besim të luatshëm në institucionet e vendit./lajmi.net

 

Postimi i tij në Facebook: