MARS lançon çokollatën e re për herë të parë pas 20 vjetësh (Foto)

MARS ka lëshuar në treg një çokollatë të re për herë të parë pas 20 vjetësh dhe duket se do të jetë edhe kjo e suksesshme sikurse ajo.

Fun

14/07/2017 20:48

MARS ka lëshuar në treg një çokollatë të re për herë të parë pas 20 vjetësh dhe duket se do të jetë edhe kjo e suksesshme sikurse ajo.

Gjiganti i ëmbëlsirave, i cili gjithashtu e bën edhe Snickers dhe Twix, njoftoi nisjen e çokollatës “goodnessKNOWS”, transmeton lajmi.net.

Ky është produkti i parë që kompania ka lëshuar një çokollatë pas vitit 1997.

Kjo është krahasuar me një bar Snickers, i cili përmban 250 kalori.

Marsi gjithashtu ka premtuar të kanalizojë 10% të të ardhurave nga shitjet në një fond që mbështet projekte të komunitetit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. /Lajmi.net/