Lumify X9 elektriku taktik i dorës i cili ka thyer rekordet e shitjes online

Nëse keni lundruar në internet në këto 12 muajt e fundit ,ju 100% do te keni parë ndonjë reklamë për “famkeqin” Lumify X9 i cili ka qënë  shumë popullor në të gjithë botën .

Auto & Tek

03/03/2017 01:08

Por pse është akoma Lumify më i shituri në të gjithë botën?

Për një sërë arsyesh :

1) Ёshtë elektriku më i lirë krahasuar me konkurentët e tij -vetëm $29 krahasuar me të tjerët që kushtojn $116.99.

2) Ёshtë mesatarisht më i liri i shkarkimit online deri më 75% më lirë në faqet e shitjeve zyrtare.

3) Ёshtë thjesht elektriku i dorës më taktik ne llojin e tij .

Për cfarë mund ta përdorni atë?

E  vërteta është se shumica e njerëzve e nënvlersojnë rëndësinë e mbajtjes së një elektriku të madh dore . Ne ditët e sotme ndërprerjet e energjisë elektrike janë bërë më të zakonshme nga stuhitë e rënda, prandaj është më e rëndësishme  se kurrë të keni elektrikun e duhur që të jeni të përgatitur për cdo ndërprerje.

Elektriket taktik të dorës nuk janë si shumica e elektrikeve të thjeshtë të shtëpisë:

Lumify është ndërtuar për performancë të lartë, besueshmëri dhe përdorim të fortë të dritës .

Ёshtë e një teknologjie LED super ndrcuese ,godet fuqishëm me dritën e saj të bardhë qindra e qindra metra larg.

Specifikimet:

Lumify ka parametra si :

Llambë beckon , fokusimi i lartë rreze të lartë dhe SOS- njoftimet me super ndricim ,fokusimi në dicka shumë larg ose sinjalet e emergjencave për ndihmë.

Lumify është ndërtuar nga alumini i gdhendur. Ёshtë peshë shumë e lehtë por ka një material mjaft të fortë për të kaluar cdo lloj jetese në cdo lloj mjedisi .

Për cfarë mund ta përdorin njerzit atë?

Besojeni ose jo , shumica e njerëzve nuk kanë njv elektrik dore!

Janë shpjeguar qindra e qindra tv mira për të patur njv elektik të cilesisë së lartë.

Ato më të njohurat janë :

Në një emergjencë shtëpie ,stuhi të forta etj.

Do tju duhet për ndricimin e bagazhit tuaj në rast të prishjes së makinës në mes të askundit .

Perfekt për të bërë kamp.

Për kontrollimin e bodrumit të shtëpisë ,për sigurinë e shtëpisë fuaj.

Për te trembur larg kafshët e egra.

Për të punuar në vende të errëta etj.

A do të ju a rekomandonim?

Bazuar në cmimin dhe cilesinë -PO

Ka ndricues me ndricim më të lartë sigurisht por ata fillojnë nga $249+