Lëkura e limonit që mund të largojë përgjithmonë dhimbjet në gjunjë

Limoni është padyshim një nga frutat më të shëndetshëm në planet.

Lifestyle

29/11/2018 17:12

Ajo ka gamë të gjerë të përfitimeve shëndetësore, nga pastrimi deri tek humbja e peshës. Ky frut tropikal me veti të shumta përfituese duhet të konsumohet së bashku me lëkurën e tij, transmeton lajmi.net.

Lëkura e limonit mban 10 herë më shumë vitamina sesa në fruta të tjerë. Kjo pjesë karakterizohet me vitaminën C,beta karoten, magnez, kalium, kalcium dhe ushqyes të tjerë esencial që parandalojnë zhvillimin e kancerit, zorrës së trashë dhe atij të lëkurës.

Sot do t’iu prezantohet një teknikë e mahnitshme që do të zvogëlojë dhimbjen. Lëkura e limonit pamundëson dhimbjen në gjunjë, sepse ajo është e pasur me veti qetësuese nervore.

Metoda është mjaft e lehtë; qeroni lëkurën e limonit dhe më pas aplikojeni në zonën e prekur, duke e lënë të qëndrojë për disa orë. /Lajmi.net/