Lë të dashurin, ngase ia futi penisin e vogël në kërthizë

22:04 | 14 Prill 2019

Një grua vendosi të heqë dorë përkohësisht nga jeta seksuale, për një arsye të çuditshme.

Ndërsa gruaja pranoi se i dashuri i saj jepte puthje të mira, ai dukej se kishte mungesa të tjera.

Gruaja e përshkruan atë në fushën seksuale si një “i vdekur”, përpara se të shtonte se “ai kishte penisin e vogël”, transmeton lajmi.net.

Sikurse të mos i mjaftonin të gjitha këto, gruaja pohoi se teknikat e para-lojës e bënin jetën seksuale ende më të vështirë.

Ajo akuzonte të dashurin se e detyronte t’ia thithte gishtat, si dhe t’ia masazhonte veshët.

Ndërsa ajo vendosi t’i jepte partnerit një tjetër mundësi, koha nuk ishte e mjaftueshme për ta shpëtuar lidhjen. /Lajmi.net/