Lahm: Serisë së fitoreve s’po ia shoh fundin

Bayern Munich nuk di për barazim apo humbje në Bundesligë këtë edicion.

Sport

18/10/2015 19:26

Philipp Lahm, ka deklaruar se seria e fitoreve të Byern Munich nuk do të përfundojë.

“Nuk po i shoh fund kësaj serie”, tha mbrojtësi.

“Synimi ynë është t’i fitojmë tre pikët, pastaj nëse na dërgon drejt thyerjes së rekordeve akoma më mirë”

“Nuk është e lehtë që të jeni në formën më të mirë, nga ndeshja e parë e sezonit dhe në mënyrë konstante t’i fitoni nga tre pikë”, theksoi Lahm.