Ky viç ka tmerruar një fshat të tërë (Video)

Shumë shpesh kemi parë në rrjetet sociale kafshë mutante!

Fun

28/06/2018 17:42

Mutacionet ndodhin edhe tek njerëzit dhe kjo mund të ndodh edhe tek kafshët, transmeton lajmi.net

Së fundmi në një vend indian ka lindur një viç i cili ka fytyrën si të njeriut.

Kjo ka habitur të gjithë fshatarët duke e konsideruar këtë kafshë si shumë të çuditshme./Lajmi.net/