Ky njeri është i pari në shtetin e Indisë, ja arsyeja! (Video)

Sudhir  është shumë i famshëm.

Fun

04/03/2017 13:40

Ai filloi të bëjë beatbox në shkollë, duke u shndërruar në hit, por kuptoi se kishte hyrë në rrethin ku kishte edhe njerëz të tjerë si ai, prandaj që të dallohej ai duhej të ecte më përpara, transmeton lajmi.net

Ai, bëri një ‘martesë’ mes flautës dhe beatboxit. Kështu u shndërrua në beatboxerin e parë me flautë në Indi.

Sudhir është njeri i cili ka shumë talente, por ka diçka të mrekullueshme për të, pra ai është beatboxeri i parë me flautë. Ai ka arritur në gjysmë finalen e India’s Got Talent 6, dhe sipas tij, ky ka qenë vetëm fillimi për të.

Deri tani, ai i ka bërë pothuajse 150 perfomanca live. /Lajmi.net/

YouTube player