Ky është personi që u vra mbrëmë afër selisë së BDI-së

Një person ka humbur jetën, ndërsa dy janë plagosur. Naip Rexhepi nga Kumanova është personi i vdekur sonte në Reçicë të Vogël, raportojë mediat në Maqedoni.

Lajme

06/04/2018 07:44

Ndërsa i plagosur ka mbetur edhe një tjetër po nga Kumanova. Sipas asaj që dihet deri më tani, persona të panjohur që kanë qenë në dy vetura të ndryshme, janë ndalur në rruge dhe janë përleshur mes vete me armë.