Ky është objekti i ri i Apple (Foto)

Ndoshta keni pyetur ndonjëherë "Sa e madhe është kompania Apple?". Është aq e madhe sa që ka nevojë jo për një, por për dy objekte të ashtuquajtura ‘kozmike’.

Auto & Tek

03/10/2015 17:06

Apple ka nënshkruar një marrëveshje me një kompani për të një projekt të ri, një objekt 777,100m2 që do të ndërtohet në Sunnyvale, Kaliforni.

Ndërtesa do të jetë e madhe, me një strukturë prej qelqi dhe hapësira të mjaftueshme gjelbërimi, transmeton lajmi.net.

Revista Silicion Valley Business e përshkruan ndërtesën si një ndërtesë që duket si ‘tri petale të lules të lidhura me njëra-tjetrën’.

Projekti sigurisht se është madhështorë, si nga pamja e jashtme ashtu edhe nga ajo e brendshme. Më poshtë mund ta shihni se si do të duket ky objekt:
Screen Shot 2015-10-02 at 4.25.43 PM Screen Shot 2015-10-02 at 4.25.54 PM Screen Shot 2015-10-02 at 4.26.19 PM Screen Shot 2015-10-02 at 4.26.31 PM Screen Shot 2015-10-02 at 4.26.46 PM Screen Shot 2015-10-02 at 4.27.05 PMScreen-Shot-2015-10-02-at-3.15.59-PM