Të Infektuar: 8799

Të Shëruar: 4027

Të Vdekur: 249

Ky është koncepti i makinës më të ‘çmendur’ Mercedes  Benz EQ

9:07 | 13 Dhjetor 2019

Ky është koncepti më i ri i makinës Mercedes  Benz ‘EQ’ silver.

Makina është bërë në kujtim të makinës së parë e cila ka thyer rekorded me 432 km/h në vitin 1937.

Koncepti i makinës është plotësisht elektrike dhe do ti ketë 750 kuaj fuqi, 0-100 km/h në më pak se 2 sekonda, transmeton lajmi.net.