Kuvendi i Kosovës ratifikon një marrëveshje me Shqipërinë

Kuvendi i Kosovës ka miratuar një marrëveshje me Shqipërinë.

Lajme

11/05/2022 13:10

Marrëveshja ka të bëj për ndihmën juridike të ndërsjellë për çështjet tregtare dhe civile, shkruan lajmi.net.

Kjo marrëveshje mori 86 vota pro.

Ndërkaq, Kuvendi po vazhdon edhe me pikat tjera të rendit të ditës. /Lajmi.net/