Kuvendi i Kosovës me 82 vota miraton projektligjin për Trepçën

19:10 | 7 Tetor 2016

82 deputetë votuan “për”, 0 kundër dhe 12 abstenime.

Kuvendi i Kosovës me shumicë votash ka votuar projektligjin për Trepçën, ku ishte votimi rekord prej 90 deputetë të pranishëm.

82 deputetë votuan “për”, 0 kundër dhe 12 abstenime. /Lajmi.net/