Kush u arrestua së bashku me Ballistin?

Së bashku me Ballistin janë arrestuar edhe tre persona të tjerë.

Sport

07/10/2015 09:57

Policia e Tiranës ka dhënë të tjera detaje mbi arrestimin e Ismail Morinës, të njohur me emrin Ballist Morina.

Ndërsa tre personat e tjerë që gjendeshin me të në makinë u arrestuan për moskallëzim krimi, shkruan “Lapsi.al”. Ata janë:

Erion Bahushi , 22 vjeç lindur ne Erseke dhe banues në Tiranë

Denis Balla, 21 vjeç lindur dhe banues në Tiranë

Marin Rexha, 20 vjeç, lindur dhe banues në Tiranë.

Dëshironi që edhe ju të bëni një shkrim në sport? Regjistrohuni tani në Blogun tonë!