Kush e fitoi garën?

Emisioni “Top Gear” ka realizuar një garë interesante të cilën me siguri se shpeshherë e keni paramenduar. Kush doli fitues në ballafaqim mes një bolidi nga Formula 1, një veture dhe një motoçiklete nga Moto GP?

Sport

12/09/2014 14:58

A keni menduar ndonjëherë se kush do të fitonte një garë mes një motoçiklete nga Moto GP, një bolidi nga Formula 1, dhe një veture që merr pjesë në shtigje të shpejta?

Pikërisht këtë e ka realizuar “Top Gear” që i vuri përballë për të na dhënë rezultatin që shumëkush e ka pritur.

Marc Webber garoi në bolidin e Formulës 1, Jamie Whincup me veturë, dhe Casey Stoner e përdori motoçikletën.

Kush fitoi? Shikojeni videon për ta mësuar.