Kur amatorët mbajnë në duar armë ndodhin këto gjëra (Video)

Të gjithë ata që për herë të parë mbajnë në duar armë zjarri duhet të jenë të kujdesshëm, dhe në asnjë mënyrë nuk duhet të gjuajnë me ato pa prezencën e ndonjë instruktori apo eksperti të armëve se mund ta pësojnë keq.

Fun

02/03/2017 21:46

Këtë fakt e dëshmon videoja e postuar më poshtë, ku shihen qytetarë nga e mbarë bota duke tentuar të gjuajnë me armë të ndryshme në poligon, duke harruar që fillimisht duhet të konsultohen me instruktorët, transmeton Telegrafi.

Në disa raste ata madje rrezikojnë jetën e tyre dhe të tjerëve që gjendeshin përreth, pasi nga paaftësia për ta mbajtur mirë armën në dorë gjuajnë në anë tjera. Por disa janë treguar aq amator, sa që në u rrëshqet pushka nga dora.

Që nga publikimi i kësaj videoje në internet, ajo është shikuar nga mijëra njerëz dhe po bën xhiron e botës

poligon, duke harruar që fillimisht duhet të konsultohen me instruktorët, transmeton Telegrafi.

Në disa raste ata madje rrezikojnë jetën e tyre dhe të tjerëve që gjendeshin përreth, pasi nga paaftësia për ta mbajtur mirë armën në dorë gjuajnë në anë tjera. Por disa janë treguar aq amator, sa që në u rrëshqet pushka nga dora.

Që nga publikimi i kësaj videoje në internet, ajo është shikuar nga mijëra njerëz dhe po bën xhiron e botës.