Kujdes çka hani dhe pini, kjo video do t’ju bëjë të mendoni dy herë në lidhje me ushqimet (Video)

21:40 | 13 Shtator 2018

Çdo ditë jemi të ekspozuar ndaj artikujve të cilët na alarmojnë dhe na këshillojmë se çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të hamë.

Mirëpo, ka disa ushqime të cilat janë me të vërtetë të rrezikshme, por edhe në qoftë se nuk janë, ato janë “ushqime të rreme”, transmeton lajmi.net

Shumë nga lëngjet të cilat i blejmë në markete, janë fallco, plot me sheqer dhe ngjyrë.

Që të bindeni në lidhje me disa ushqime që i konsumojmë çdo ditë, shikoni videon e mëposhtme./Lajmi.net/