“Kthjelleni” iPhonin tuaj, duhet ta ristartoni

Kohëve të fundit janë lajmëruar disa raste ku iPhonët janë sulmuar nga një video e cila është virus që shkakton bllokimit e mobilit tuaj.

Auto & Tek

24/11/2016 20:01

Por Apple sygjeron që është mirë që ju ta “kthjellni” iPhonin tuaj duke ia bërë një ristart.

Ju duhet të mbani shtypur butonin shtëpi dhe butonin e fuqisë në të njëjtën kohë. Mbajini të dy të shtypur deri sa të shikoni logon e bardhë të Apple, e cila lë për të ditur se telefoni po rifillon.

Në modelet e rinj, iPhone 7, të cilët nuk kanë më butonin mekanik shtëpi, ju mundeni përsëri të bëni një rifillim të fortë duke mbajtur shtypur butonin e fuqisë dhe butonin që ul volumin në të njëjtën kohë, dhe duke i dhënë pak kohë deri sa të paraqitet logoja e Apple./Indeksonline/