Krasniqi po bëhet gati për të dalë në ring (Foto)

22:33 | 21 Mars 2015

Krasniqi

Haxhi Krasniqi është duke i bërë përgatitjet finale para se të dalë dhe zyrtarisht në ringun e Rostockut të Gjermanisë.

Haxhi Krasniqi është duke bërë përgatitjet finale para daljes së tij në ring.

Ai gjithashtu është duke bërë dhe përgatitjet finale psiçike, para se të fillojë duelin e jetës së tij, kundër Jurgen Brahmerit.

Dueli pritet të fillojë pas disa minutave, derisa të përfundojnë përballjet e kategorive më të ulëta.

Krasniqi 1 Krasniqi 2 Krasniqi 3