Kosovës i shtohet dhe një shtet përkrahës për në UNESCO

Listës së shteteve që po e përkrahin anëtarësimin e Kosovës në UNESCO i është shtuar edhe Principata e Monakos.

Lajme

28/09/2015 22:57

Këtë lajm e ka bërë të ditur zëvendëskryeministri i parë i Kosovës, Hashim Thaçi, përmes një publikimi në rrjetin social facebook.

“Po ecim përpara hap pas hapi. Sapo morra informatën që edhe Principata e Monakos e nënshkrou si kosponzore kërkesën e Kosovës për anëtarësi në UNESCO. Tani janë bërë 47 shtete që janë rreshtuar bashkë me neve në kërkesën që çështja e anëtarësisë sonë të shqyrtohet në Bordin Ekzekutiv gjatë javës së tretë të tetorit. HTH”, ka shkruar Thaçi në Facebook.